Vabandus

ÄP 30. mai 2006, 00:00

26. mail ilmunud artiklis "Uus äriidee: vahetan maatüki kaitsealal krundiks Tallinnas" kirjutas Äripäev, et Andres Sarri sukeldus kinnisvaraärisse juba 1990ndatel, mil erastatud Talleks tootmise kinnisvaraäri vastu vahetas.

Talleksi juht Andres Sarri teatel pole Talleks auto- ega kinnisvarafirma, vaid investeerimisettevõte. Talleksile kuulub täna ligi paarikümne ettevõtte seas ka kolm tootmisettevõtet: Ferreks, Paide Masinatehas ja Adam BD.

26. mai Äripäeva artiklis "Vana mees ei taha koju jääda" on eksitud Endel Liebergi poja nimega. Tema poja nimi on Tõnu.

Äripäev vabandab Liebergi pere ja lugejate ees.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing