ÄP 5 aastat tagasi: Tõnis Palts müüs Levicomi

ÄP 31. mai 2006, 00:00

Tallinna linnapeakandidaat Tõnis Palts tegi oma uue ametikoha jaoks soodsa otsuse, müües eile koos äripartneritega emafirmale Tele2 AB maha 40% Levicom Broadbandist, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Tele2 esindajad hoidusid eile tehingu suuruse teemal kommentaare andmast. Tõnis Palts ei soovinud öelda, kui palju Tele2 AB aktsiate eest tasub ja kas tasutakse rahas või mõnel teisel viisil. "See on aktsionäride lepingu sisu, andmeid ei saa avalikustada," sõnas Palts vaid.

Levicom Broadbandi alla kuuluvad Tallinna Kaabeltelevisiooni, Levi Kaabli ja Telseti kaabeltelevõrgud ligi 60 000 kliendiga, Leedu pealinnas Vilniuses asuvad kaabeltelevõrgud 12 000 kliendiga ja tarkvarafirma Triger Software. Samuti pakub Levicom Broadband kaubamärgi Tele2 all Eestis telefoniteenust, internetiühendust ja interneti sisuteenuseid.

Hetkeseis: Levicomi müük tegi valvsaks maksuameti, kes nõuab Tõnis Paltsilt täiendavate maksude maksmist. Maksuvaidlus on praegu kohtus ja otsus peaks tulema juunis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing