Uued e-teenused

Rivo Sarapik 31. mai 2006, 00:00

Maksu- ja tolliamet teatab, et alates 1. maist on klientidele avatud lisaks uuele tollideklaratsioonide elektroonilise töötlemise süsteemile Complex ka lihtsustatud tollideklaratsioonide töötlemise süsteem SIMP ning mitmeid toetavad alamsüsteemid nagu "Tagatised", "Luba" ja "Aruandlus".

Kliendile tähendab see tollideklaratsioonide ja lihtsustatud tollideklaratsioonide edastamist e-maksuameti kaudu. Samuti saab nüüd jälgida elektrooniliselt lubade kehtivust, piisava tagatise olemasolu või esitada loast tuleneva kohustuse kohaselt aruandeid, taotlusi jm.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing