Tallinnas toimub Baltimaade suurim juhtimiskonverents

31. mai 2006, 14:47

14.-17. juunini toimub Tallinnas JCI ehk Rahvusvahelise Noortekoja 50. Euroopa konverents, millel osaleb üle 2000 juhi ja spetsialisti ligi 50 riigist.

Tegemist on Eesti ja Baltimaade läbi aegade suurimaks juhtimiskonverentsiga, millel treenerid üle maailma viivad läbi 40 erinevat koolitust, toimub ettevõtjate kontaktmess ning ärikohtumised koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga.

Konverentsi raames toimuvad ka väitlemis- ja kõneosavusvõistlused.

16. juunil toimuval peaesinejate päeval esinevad juhtimisguru David Taylor, muusikatööstur Alexander Bard, KaZaa ja Skype asutaja Niklas Zennström, polaaruurija B¸rge Ousland ja trenditundja Anna Lise Kjaer.

Konverentsi juhi Ardo Reinsalu sõnul on tegemist mastaapseima konverentsiga Tallinnas. ”Ürituse korraldamisega on seotud ligi 200 vabatahtlikku, samuti Tallinna suuremad hotellid, meelelahutuskohad ja toitlustusfirmad. Sellele vaatamata lisame mitmetesse ürituste toimumiskohtadesse suuri telke. Rohkem kui 2000 inimese üheaegne teenindamine on korraldajatele väga suur väljakutse,” lausus Reinsalu.

Kogu konverentsi ajal on avatud pressikeskus, sponsorite laud, samuti internetikohvik 20 kohaga. Koostööd on tehtud ka paljude Tallinna toitlustuskohtadega. Üritusel on ligi 40 Eesti ja rahvusvahelisest ettevõttest toetajat.

Üritus toimub moto all ”Everything is possible,” kajastades nii Eesti uskumatult kiiret arengut kui ka ürituse mastaapsust, mille jaoks tingimuste loomine on olnud väikeste konverentsiruumide tõttu äärmiselt keeruline.

Eesti juhid ja spetsialistid saavad osa võtta 16. juunil Kalevi Spordihallis toimuvast peaesinejate päevast, millele on veel võimalik registreeruda aadressil www.jci.ee. Osalemise maksumus on alates 2900 kroonist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing