Kiirgustehase koobalti hoiustamise luba pikendati

02. juuni 2006, 15:35

Homme kukkuva AS Steri Sauel asuva kiirgustehase koobaldi hoiustamisluba pikendati kuni keskkonnahinnagu valmimiseni, ütles kiirguskeskuse direktor Merle Lust.

Aprilli alguses peatas keskkonnaminister Villu Reiljan Steri kiirgustegevusloa muutmise ja algatas ettevõtte kavandatava tegevuse keskkonnamõju hindamise, sest tehas võib hädaolukorras seada ohtu inimeste tervise ja heaolu.

Tallinnast mõne kilomeetri kaugusel Saue vallas asuvas ASi Steri tehases plaanitakse hakata radioaktiivse kiirguse abil steriliseerima Rootsist ja Soomest toodud ühekordselt kasutatavaid meditsiinitarbeid: süstlaid, kindaid, kitleid ja laboritarbeid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing