Ülevaade tänastest ajalehtedest

02. juuni 2006, 08:33

Eesti Päevaleht:

Alates eilsest hakkas Tallinnas Pirital, Nõmmel, Vanalinnas ja Szolnoki piirkonnas kehtima uus jäätmeveo korraldus, sest 2004. aasta 1. mail kehtima hakanud jäätmeseadus kohustab kohalikke omavalitsusi korraldama jäätmevedu oma haldusalal.

Laevafirma Tallink juht Enn Pant palus peaminister Andrus Ansipilt abi Soome meremeeste ametiühingu protestiaktsioonide lõpetamiseks.

Reede öösel vastu laupäeva transporditakse Bekkeri sadamast läbi Tallinna Harkusse hiiglaslik veos. 78meetri pikkuse auto lastiks on 480 tonni kaaluv trafo, mis on üks olulisemaid seadmeid Eesti-Soome merekaabli projektis Estlink.

Eesti Energia otsib võimalusi rajada väikeasulatesse elektri- ja soojuse koostootmisjaamad. Need asendaks olemasolevaid katlamaju, mis põlevkiviõli hüppelise hinnatõusu tulemusel on raskustesse sattunud.

Postimees:

Selgitamaks, kas Kuu võib mõjutada raskemate liiklusõnnetuste sagedust eri päevadel, tellis maanteeamet kronobioloog Ilmar Raidnalt 99 000 krooni eest uuringu, ent läks teadlasega tülli ja keeldub töö eest raha maksmast.

Kultuuriminister Raivo Palmaru lükkas tagasi ekspertide soovituse võtta nõukogudeaegse arhitektuuri eheda näitena kaitse alla südalinnas asuv endine valuutapood. Kõrghoonet plaanival arendajal on nüüd õigus praegune maja maha lammutada.

Eesti Post tahab tõsta lähikuudel postmarkide hinda kuni kolmandiku võrra, põhjendades seda muu hulgas vajadusega maksta töötajaile paremat palka, sest muidu meelitatakse nad Soome üle.

Pärnu Postimees:

Põlendmaal ei rauge haljastajate ja seadistajate tööhoog, sest nädala pärast hakkab Paikre jäätmekäitluskeskus seal ladestama prügi, mis pool sajandit sõitis suvituslinnas Rääma raba servale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing