Au olla maksumaksja

Aili Sandre 05. juuni 2006, 00:00

Enamik eelmise aasta tulumiljonäridest avalikustaks oma tulu siis, kui kõigi inimeste maksutulud oleksid avalikud. No aga paneme siis kõigi makstud maksud internetti üles, milles küsimus, see peaks ju olema isegi uhkuse asi - need, kes rohkem tulu teenivad, maksavad ka rohkem makse. Jääb väikese inimese kadedus väiksemaks. Ehk tekib temas hoopis imetlus - et näe, Tiina Mõisa makstud maksudega saab aastas koolitada suure gümnaasiumitäie õpilasi. Ja arusaamine, et ka temal endal on au anda oma panus ühiste väärtuste arendamisse, mis sest, et summad "suurteni" ei küüni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing