Koger Kinnisvara emiteeris 45 miljoni krooni eest kommertspabereid

ÄP 05. juuni 2006, 00:00

OÜ Koger Kinnisvara emiteeris neljapäeval, 1. juunil 45 miljoni krooni väärtuses uusi aastase kustutustähtajaga diskonteeritud võlakohustusi lunastamistähtpäevaga 1. juuni 2007. Võlakohustuste tootlus levitamisel oli 7%.

Emissioonist laekuvatest vahenditest rahastatakse ettevõtte põhitegevust ning refinantseeriti samal päeval lunastatud võlakohustused mahus 25 miljonit krooni. Kommertspaberite levitamine toimus otsemüügi korras. Emissiooni korraldas AS Sampo Pank.

Praegu arendab Koger Kinnisvara Tallinnas endise tselluloositehase territoorimil koos kuuekorruselise pealeehitusega kortermajaks uusarendusprojekti Fahle maja, kuhu tuleb 123 korterit. Valmima peab ehitus tänavu oktoobris.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing