Ülevaade tänastest ajalehtedest

05. juuni 2006, 07:58

Eesti Päevaleht:

Valitsus lükkas tagasi ettepaneku, mis esitajate hinnangul oleks tudengite õppelaenuintressi oluliselt vähendanud. Isamaaliidu ja Res Publica eelnõu tühistanuks seadusesätte, mis fikseerib õppelaenuintressi viiele protsendile.

Ärimehed eesotsas Alexela juhi Heiti Häälega tahavad Paldiskisse sadama lähedusse rajada tehnopargi, kuhu tuleks 15 tootmisettevõtet, mis looks hinnanguliselt pooltuhat töökohta. See tähendaks praegu 4100 elanikuga linnas ka kinnisvarahindade tõusu.

Isamaaliit ja Res Publica kiitsid eile Pärnus erakondade ühinemisplaani heaks.

Postimees:

Vaidlused Tõnismäe pronkssõduri ümber vähendasid mais pea kõikide riigikogus esindatud parteide populaarsust ja poliitikas pettunute arv tõusis viimase pooleteise aasta kõrgeimale tasemele.

Riik ei toeta Tallinna linnavalitsuse soovitud piiranguid kiirlaevadele, sest need tooksid kaasa ligi 400 miljonit krooni kahju laevafirmadele ja vähendaksid laevaga Tallinna tulijate arvu aastas 250 000 inimese võrra.

Lennufirmad peavad veel sel aastal hakkama Eestisse lennates juba enne lennuki õhkutõusmist siinsele piirivalvele reisijate nimekirja saatma, et varakult ebasobivate isikute tulekust teada oleks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing