Baltika on Ida-ja Kesk-Euroopa parim

06. juuni 2006, 16:54

Baltika valiti parimaks Ida-ja Kesk-Euroopa jaekaubanduse ettevõtteks juhtiva finantsajakirja Euromoney poolt.

Maikuu Euromoney väljaandes toodud Ida- ja Kesk-Euroopa ettevõtete uuringus võitis Baltika jaekaubandusettevõtete kategooria jättes selja taha konkurendi Leedu Apranga.

Euromoney kõige enam arenenud ettevõtete seas sai Baltika neljanda koha, kõige paremini ligipääsetava tippjuhtkonna kategoorias seitsmenda ja kõige veenvama ning arusaadavama strateegia kategoorias Eesti ettevõtetest teise koha Hansapanga järel.

Meelis Milder, Baltika juhatuse esimees kommenteeris: 'See on suurepärane tulemus ja esimene rahvusvaheline tunnustus meie viimastel aastatel toimunud edukale muutusele tootmisettevõttest jaekaubandusettevõtteks.”

Euromoney teine iga-aastane Ida- ja Kesk-Euroopa ettevõtete uuring viidi läbi juhtivate pankade analüütikute hulgas ja uurimisinstituutides Ida- ja Kesk-Euroopas. Vastajad valisid kolm parimate ettevõtet piirkonna igas riigis ja nendes sektorites, mida nad analüüsivad põhinedes konkurentsivõimele turul, kasumlikkusele, ettevõtte kasvupotentsiaalile, juhtimise kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele.

Baltika Grupp on rahvusvaheline spetsialiseeritud rõivakaubanduse ettevõte, mis töötab nelja kauplusekontseptsiooniga (Monton, Baltman; Mosaic ja Vabrikupoed), mis on jagatud 94 poe vahel kuuel turul: Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Ukrainas ja Venemaal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing