Eesti mainekamaks ettevõtteks peavad inimesed Kalevit

06. juuni 2006, 10:01

Eesti ettevõtete maine pingerida juhib juba neljandat aastat Kalev. Talle järgnevad Hansapank, võrdse edumaaga Saku Õlletehas ja SEB Eesti Ühispank.

Neile järgnevad EMT ja Leibur. Suurtest riigiettevõtetest peavad inimesed mainekamateks Tallinna Sadamat, Eesti Energiat ja Eesti Posti.

Ettevõtete mainenäitajad on võrreldes eelmise aastaga kõige enam kasvanud pangandussektoris. Pangandussektori maine liider on ka sel aastal Hansapank. Kahe koha võrra on tõusnud maine pingereas SEB Eesti Ühispank.

Sel aastal kujunesid toiduainete tööstuse esindajatele antavad maineindeksid enamasti madalamateks kui eelmisel aastal. Lisaks Eesti mainekamale ettevõttele Kalevile, Saku Õlletehasele ja Leiburile on inimeste silmis selles sektoris hea mainega ettevõtted ka A Le Coq, Rakvere Lihakombinaat, Liviko, Tallinna Piimatööstus, Fazer Pagarid ja Põltsamaa Felix.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing