PM: Elizabeth II saab Eestilt kingiks Skype’i telefoni

06. juuni 2006, 07:51

Sügisel president Arnold Rüütli kutsel Eestit külastav Suurbritannia kuninganna Elizabeth II saab ühe kingitusena Eestilt Skype"i internetitelefoni.

Skype"i Baltimaade turundusjuht Andrus Purde nentis, et neile on välisministeeriumist vastav päring tulnud, kirjutab Postimees.

'Esialgu on tegemist tõesti vaid päringuga ning seepärast on vara seda kommenteerida,' ütles Purde. 'Samas on see väga tore mõte ja kindlasti praktilisem kingitus kui Vana Toomase kuju või kommikarp. Suhtume päringusse entusiasmi ja õhinaga.'

Kuna Skype on oma olemuselt internetis tasuta suhtlemist võimaldav tarkvarafirma, siis ise nad kuningannale mõeldud suhtlussüsteemi looma ei hakka. 'Aga meil on häid partnereid, kes saaksid selle ülesandega hakkama,' tõdes Purde. Postimehe andmetel on kuningannale kingitava suhtlusvahendi näol tegemist täiesti uue tootega, mis pole seni kasutusel olnud.

Koostöös Briti saatkonnaga kuninganna visiiti ette valmistava välisministeeriumi pressiesindaja Marika Posti sõnul on liiga vara detailidesse laskuda. 'Ühe võimaliku kingituse ideena on väga esialgselt arutletud Skype’i internetitelefonisüsteemi,' ütles Post.

Briti saatkonna pressiametnik Raimo Poom nentis, et nad on kuninganna visiidi ettevalmistusega väga hõivatud, kuid kroonitud pere täpsemast liikumisest Eestis on veel vara rääkida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing