Töövaidluskomisjon ennistas Peegi LHVsse tööle

ÄP 07. juuni 2006, 00:00

Harjumaa töövaidluskomisjon otsustas eile tunnistada ebaseaduslikuks investeerimispanga LHV poolt Oliver Peegi, Arko Kadajase, Kalle Kose ja Ardo Hanschmidtiga töölepingu lõpetamise distsiplinaarkaristusena.

"Oliver Peek ja tema kolleegid on LHVsse tööle ennistatud alates 7. juunist ning LHV katsed end Oliver Peegi ja tema kolleegide tegevusest õiguslikult distantseerida on ainetud," ütles Peegi kaitsja vandeadvokaat Tarmo Sild advokaadibüroost Lextal ETV24-le.

Tema sõnul jätkavad Peek ja ka teised novembris USA väärtpaberiinspektsiooni tõstatatud süüdistuste järel LHVst kõrvaldatud töötajad LHVga sõlmitud töölepingute täitmist.

"Peek ootab praegu vaidluse lahenemist USA kohtus, kus antakse sisuline hinnang, kas ja kes USA seadusi on rikkunud," lisas Sild ja kinnitas, et Peek ei ole seadust rikkunud.

LHV kõrvaldas Peegi, maakleriteenuste osakonna juhataja Kristjan Lepiku ning rea teisi kauplejaid töölt eelmise aasta novembris, kui USA väärtpaberiinspektsioon väitis, et LHV töötajad on väärtpaberitega kauplemisel kasutanud konfidentsiaalset informatsiooni, ning külmutas kõik LHV ja LHV klientide kauplemiskontod.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing