Pealinna kooliarvutid saavad ühtse turvaja

07. juuni 2006, 10:55

Kõik Tallinna üldhariduskoolide, lasteasutuste ja huvikoolide arvutid saavad endale F-Secure viiruse- ja nuhkvaratõrje teenuse.

Vastava lepingu sõlmisid BCS Infra ja Tallinna Haridusamet, teatas ettevõte. AS BCS Infra juhataja Ants Sild ütles, et leping sõlmiti kolmeks aastaks ning katab viirusetõrjega ligikaudu 5000 Tallinna kooli, lasteaia ja huvialakooli arvutit.

“F-Secure tarkvara on enim kasutatav viirus- ja nuhktõrjetarkvara Eestis. AS BCS Infra on F-Secure kuldpartner ja tehnilise toe keskus Eestis alates aastast 1994,” kommenteeris Sild.

Tallinna Haridusamet kuulutas tänavu kevadel välja riigihanke Tallinna haridusasutuste viirusetõrje tarkvara leidmiseks. Pakkumise esitas 4 ettevõtet, kellest parimaks tunnistati BCS Infra. Lisaks F-Secure kogu tarkvaravalikust sobivaimate toodete kasutusõigusele kindlustab leping kogu viiruse ja nuhkvaratõrjesüsteemi keskhalduse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing