Oliver Peek naasis tööle

Harry Tuul 08. juuni 2006, 00:00

Hetke pärast palub tagasi helistada ja suunab küsimused Rain Tammele, kes aga viibib koosolekul. "Ootame töövaidluskomisjoni ametlikku kirjalikku otsust, mis peaks saabuma esmaspäeval. Enne seda on meil vara seda teemat kommenteerida," ütles veidi varem LHV juht Rain Tamm, vastamata küsimusele, mis saab edasi.

LHV pressiteates on märgitud, LHV välistab nimetatud isikute juurdepääsu igasugusele LHV kliente, nende vara ja tehinguid puudutavale informatsioonile.

"Loodan, et suudame asja lõpetada enam-vähem mõistlikult," kirjutab Oliver Peek oma blogis, kuid Äripäevale otse ta kommentaare jagada ei soovi. Täna välislähetuses viibinud Peegi kaitsja vandeadvokaat Tarmo Sild advokaadibüroost Lextal on varem öelnud, et Peek ja tema kolleegid jätkavad LHVga sõlmitud töölepingute täitmist.

Harjumaa töövaidluskomisjon otsustas teisipäeval tunnistada ebaseaduslikuks investeerimispanga LHV poolt Oliver Peegi, Arko Kadajase, Kalle Kose ja Ardo Hanschmidtiga töölepingu lõpetamise distsiplinaarkaristusena.

LHV kõrvaldas Peegi, maakleriteenuste osakonna juhataja Kristjan Lepiku ning rea teisi kauplejaid töölt eelmise aasta novembris, kui USA väärtpaberiinspektsioon väitis, et LHV töötajad on väärtpaberitega kauplemisel kasutanud konfidentsiaalset informatsiooni, ning külmutas kõik LHV ja LHV klientide kauplemiskontod.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing