Süütevedelikku kasutades varu kannatust

Sven Azojan 09. juuni 2006, 00:00

Otseselt seda, et süütevedelik kahjulik on, väita ei saa, sest kuumusest tingituna aine lihtsalt haihtub. Küll aga on selge see, et loomulikult mõjutab süütevedeliku kasutamine nii grillitava liha, kala kui ka vorsti maitset, kui neid koheselt, pärast süütamist grillima hakatakse. 20 minutit pärast grilli süütamist on aga ka see õlimaitse kadunud. Seega tasub lihtsalt oodata ja lasta süütevedelikul täielikult haihtuda ning alles seejärel alustada grillimist. Et ma ise süütevedelikke ei kasuta, siis ei oska kahjuks kommenteerida, milliseid neist üldse kasutada ei tohiks.

Kõige parem ja naturaalsem oleks grillis tuld süüdata kasetohuga. Ka grillituleks kasutatavad puud mõjutavad tegelikult grill-liha, kala ja vorsti maitset. Kõige paremini sobiks selleks lehtpuu - näiteks kask või lepp, aga ka õunapuu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing