Haigekassa nõukogu teeb head, aga pisku rahaga

Kadi Heinsalu 12. juuni 2006, 00:00

Haigekassa nõukogu liikmed eristuvad teistest nõukogudest selle poolest, et igal aastal nad annetavad oma töötasu eri heategevusprojektidele, nagu näiteks SA Maarja küla, Pelgulinna sünnitusmaja toetusfond, Tallinna Lastehaigla toetusfond.

Ilus algatus, kuid ärge oodake, et annetused ulatuksid tuhandetesse kroonidesse. Ikka … 191 krooni, 127 krooni, 278 krooni. Nimelt on haigekassa nõukogu liikmetel nii väike tasumäär, mis on eeskujuks teistele nõukogudele. Küsimus - miks seda siis üldse vastu võtta ja edasi annetada? Parem juba tasuta töötada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing