Nordic Hotels hakkab Riia kesklinnas opereerima 3-tärni hotelli

Gert D. Hankewitz 12. juuni 2006, 10:41

Nordic Hotels ja Läti kinnisvaraarendaja Marno J SIA sõlmisid mais lepingu, millega hakkab Nordic Hotels opereerima kolmetärni hotelli Nordic Hotel Bellevue.

„Uue hotelle Bellevue avame peale põhjalikke renoveerimistöid 2007. aasta sügisel,” ütles Nordic Hotelsi juht Feliks Mägus. „Lätis on praegu hotellinduses suur potentsiaal: Läti, eriti Riia on väga atraktiivne turismiobjekt. Riia on ka Balti riikide pealinnadest hetkel kõige kiiremini arenev. Samas ei ole pakkumine sealsel hotelliturul hetkel veel piisav. Nordic Hotelsil on seega suur huvi omada Riia hotelliturul kindlat positsiooni. Nordic Hotel Bellevue on juba teine hotell, mida Nordic Hotels Riias arendab,” lisas Mägus.

Nordic Hotel Bellevue asub Riia kesklinnas Riia Ooperiteatri ja Riia vanalinna vahetus läheduses. Hotelli planeeritakse 110 hotellituba, restoran, nõupidamisteruumid ja mini-spa.

Nordic Hotels on operaatorfirma, mis opereerib Tallinnas Nordic Hotel Skånet. Nordic Hotels arendab koos Veeilu OÜ-ga ka Nordic Hotel Forumit Tallinnas Viru väljakul ja Nordic Hotel Jekabat Riia vanalinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing