Vähi: Tallink kindlasti suurim üllataja Eesti ettevõtluses

12. juuni 2006, 13:29

Silmet Grupi omanik Tiit Vähi ütles, et on puht emotsionaalselt väga üllatunud Tallinki edus.

Vähi rääkis, et ta ei ole Tallinki numbreid 1997 aastast alates, mil tema oma osaluse laevafirmas maha müüs, vaadanud, nii et kui realistlik on Silja Line ost rahaliselt ta kommenteerima ei hakka. 'Ma ei oska äriliselt hinnata Tallinki investeeringu tulevikku, kuna äriplaani pole näinud. Samas lihtsa eestlasena on hea kuulda, et mereriigina oleme suutnud ennast laevanduses Läänemerel liidriks võidelda,' sõnas Vähi.

Endine peaminister lisas veel, et võttes arvesse Pandi ja Hanschmidti eelse Tallinki pankrotiohus seisu ning suuri likviidsusprobleeme, on ettevõte suutnud üllatada oma võimsate ideede, kuid stabiilse arenguga.

Vähi mainis, et tal on isegi pisut kahju, et oma aktsiad Tallinkis kunagi maha müüs, kuid tema idee oli mitte olla väikeaktsionär ning tegemist oli vaid kiire rahateenimisviisiga.

'Eestlasele on see projekt sümpaatne ning mina soovin neile vett kiilu alla,' lisas Vähi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing