Vanhanen: Tallinki edu sõltub majandusest

12. juuni 2006, 14:01

Viru Hotelli tegevjuht Yrjö Vanhanen ütles, et temale ei olnud ost üllatus ning soovib edu kogu Tallinki meeskonnale.

'Loodame, et Tallinkil läheb hästi ja et ka üldse kogu majandusel läheks, sest sellest sõltub ka üldine edu,' ütles Vanhanen ja lisas, et usub, et liiga suur see tükk, mille Tallink hammustas, ei ole ning mehed ise kui ka pangad oskavad riske ja võimalusi hinnata.

Küsimusele, kas Vanhanen on natukene kade ka, et eestlased oma põhjanaabritele 'ära tegid' muheles Vanhanen ning ütles, et tema on juba 12 aastat olnud tallinlane ning kadedust kindlasti ei ole. 'Ma olen Eestis juba nii kaua elanud, et saan asju vaadata neutraalsemalt pinnalt,' sõnas Vanhanen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing