Elioni uus arvutikaitseteenus pool aastat tasuta

ÄP 13. juuni 2006, 00:00

Elion tõi Soome viirusetõrjetarkvara pakkuja F-Secure'iga turule tervikliku arvutikaitseteenuse, pakkudes viirusetõrjet, tulemüüri ning nuhkvara ja rämpsposti kaitset koos tarkvara automaatse uuendusega pool aastat tasuta. Seejärel on teenuse kuutasu 29 kr arvuti kohta.

60-80% koduarvutitest on viiruste ja hüppeliselt kasvanud arvutikuritegevuse vastu kaitsmata, ütles Elioni infoturbe juht Aivo Jürgenson. "Viiruste ja muu pahavara levik ning küberründed ohustavad ka Eestis raha internetipanga kasutajate kontodel, muudavad aeglasemaks arvutid ning võrguühendused ning kasutavad kaitsmata arvuteid vaheplatvormina mõne teenuse või asutuse ründamiseks," lausus Jürgenson.

Arvutikaitseteenus koosneb kuuest komponendist: tulemüür, internetiliikluse kontroll, viirusetõrje, nuhkvara ja rämpskirjade kaitse, lapselukk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing