Jätke seemnevili rahule!

Henrik Aavik 13. juuni 2006, 00:00

Erakonnad, võtke end ometi kokku, nagu presidendikandidaati otsides! Maksusüsteem on ometi palju enam meie elu puudutav kui isakese isik. Tehke nii, et kõigil oleks väike amps, ärge purelege rümba ümber. Vähendage tulumaks 20% juurde, on Reformierakond söönud. Tõstke väike osa maksu haridusfondi, saab Res Publica ja Isamaaliit hea ampsu. Andke suurem osa maksu kohalikele omavalitsustele, on Rahvaliidulgi mokad rasvased. Lisage niigi astmelisele tulumaksule väike teine astmeke veel, nende kõige rikkamate jaoks, ei korise Keskerakonnagi kõht enam. Lusikatäie leiate ehk sotsidelegi. Jätke ainult meie investeeringute tulumaksuvabastus - seemnevili - rahule, saab ka Eesti rahvas midagi hamba alla.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing