Lapsevanemad annavad koolile 11 miljonit

ÄP 13. juuni 2006, 00:00

Järgmise aasta jaanuaris valmiva Inglise Kolledži ülimoodsa spordihoone ehitus läheb kokku maksma 70 miljonit krooni. Ehituse rahastamine on jagatud neljaks: 57 protsenti ehk 39,9 miljonit krooni tuleb DnB NORD Pangast, 17% ehk 11,9 miljonit Euroopa Liidu fondidest ning 11,2 ja 7 miljonit krooni vastavalt lastevanematelt ning Tallinna linnalt.

"Tallinna eesmärk on luua kõikidele oma õpilastele heade õppimis- ja sportimisvõimalustega kvaliteetne koolikeskkond," selgitas Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen pressiteates.

Lapsevanemate raha on paigutatud Inglise Kolledži Sihtasutusse, mille asutajateks olid Katrin Aru, Janika Johanna Marley, Mati Tänav, Raul Vatsar, Pille Meier, Anne Tamm, Eve Karmo, Olev Saadoja, Tiit Meren.

Sihtasutust juhib, esindab ja vara käsutab juhatus, kuhu kuuluvad Hillar-Peeter Luitsalu, Marje Einre, Raul Vatsar ja Tiit Meren. Nimetatutest esimene on kinnisvaraarendusfirma Arco Vara nõukogu liige. Raul Vatsar on EBSi ja Mainori õppejõud ning Tiit Meren töötab Keila Südamekliinikus kõrgema kategooria kardiovaskulaarkirurgina.

Hoone on projekteerinud on KOKO Arhitektid OÜ, selle ehitab Skanska EMV AS ning ehitusjärelevalvet teeb Tallinna Linnaehitus AS.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing