EPL: Digi-TV ajas Elioni infotelefoni umbe

13. juuni 2006, 07:30

Elionil napib tööjõudu, et vastata kõigile Digi-TV käivitamisega seotud küsimustele.

Kui tallinlane Kertu tellis Elionist Digi-TV seadmed, öeldi talle, et kuller toob need vaid kohale, aga ühendama peab ise, sest see olevat imelihtne. Eriti lihtne see aga ei olnud, sest pilt ette ei tulnud, kirjutab Eesti Päevaleht.

Tehnilise toe telefoniga õnnestus ühendust saada alles pika proovimise peale ja sealt öeldi, et lülitatagu aparaat 30 sekundiks välja, kuid pilti ei õnnestunud ikka ette saada. 'Mitu päeva hiljem võtsid Elioni inimesed meiega siiski ise ühendust ja ütlesid, et on mingi vea avastanud ning saadavad töömehe järgmisel päeval asja uurima,' meenutas Kertu.

Elion Ettevõtted ASi meediasuhete juht Ain Parmas möönis, et helistamisi on laias laastus kolm korda rohkem kui tavaliselt – kui seni oli keskmiselt 1000 kõnet päevas, siis nüüd tehakse tehnilisele toele ja klienditeenindusele keskmiselt 3000 kõnet.

Märgatavalt kasvanud kõnede arvuga seoses on kutsutud suur hulk inimesi puhkuselt tagasi, lükatud klientide telefoni teel teenindamisega tegelevate inimeste puhkuseid edasi, nädalavahetustel rakendatakse lisatööjõudu ja otsitakse kiirkorras tehnilisse toesse lisatöötajaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing