EPL: Tee-ehitusfirma võttis võla katteks Sakus tee üles

13. juuni 2006, 07:25

Neli majapidamist jäid ilma kodu juurde viivast teest, sest arendaja oli ehitajale võlgu.

Sakus pääseb nelja Lille tee krundi juurde reedest saadik künklikku kuumaastikku mööda, sest tee ehitanud osaühing Rapla Teed, kes sügisest saadik tasu ootas, tüdines ja vedas enda ehitatud tee minema, kirjutab Eesti Päevaleht.

Tee-ehituse tellinud kinnisvara arendusega tegelev Maa-arenduse OÜ juht Carmen Ott põhjendab maksmata jätmist sellega, et Rapla Teed jättis tee lõpuni ehitamata. Firma juhataja Tõnu Vilipuu sõnul sai aga tehtud kõik, mis tellitud ja rohkemgi veel. 'Meil on olemas dokumendid, kus ta aktsepteerib seda, mida osaühing Rapla Teed teeb,' kinnitab Vilipuu. “Ta tellis kruusa – loodusliku alla ja purustatud peale. Enne tellimusi olime koos ja kõik sai objektil läbi räägitud.”

Vilipuu ütlust mööda kannatas firma nurjunud tee-ehitusega ligi 200 000 krooni kahju ning nad käsitlevad seda kui õppetundi, kuidas arendaja ehitajaga käituda võib.

Suured kahjud on kannatada ka Maa-arenduse OÜ-l. 'Meil on suured trahvid kaelas,' ohkab Carmen Ott. Krundiomanikega sõlmitud lepingu järgi pidanuks korralik tee valmis olema oktoobrikuuks. 'Teeme ise tee, veame materjali ja lõpetame ära,' lubab ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing