Eestlaste mobiilparkimine vallutab Euroopat

15. juuni 2006, 09:17

Eestlaste mobiilparkimine vallutab Euroopat, kirjutab Eesti Ekspress.

Teisipäeval sõlmiti Belgias leping Eesti firma Now! Innovations ja Euroopa suurima parkimiskorraldaja APCOA vahel ühisfirma asutamiseks. Ettevõte asub looma mobiilparkimise lahendust Antverpenis ning hiljem ka mujal Euroopas.
2003. aastal mobiilparkimise pioneeride Eestis asutatud Now! Innovationsi juhatuse esimees Arho Anttila ei soovinud tehingut veel väga põhjapanevaks nimetada. 'Räägime pikemalt siis, kui suuremad asjad on tehtud,' ütleb Anttila. Siiski on mehe juhitaval firmal juba midagi ka ette näidata. Nimelt töötab Antverpenis enam kui aasta pilootkasutajatega mobiilparkimise süsteem, et testida ja samas ka tõestada lääneeurooplastele parkimise eest mobiiliga tasumise võimalikkust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing