Tiit Ottis juhib Koger & Partnerite tütarfirmat Lätis

15. juuni 2006, 10:24

SIA Koger ja Partnersit asus juhtima varem Riigi Kinnisvara AS-i juhtinud Tiit Ottis, tema peaülesandeks on Läti filiaali ülesehitamine, teatas ettevõte.


SIA Koger ja Partnersi senise juhi tööleping lõppes mais ja Ottis asus Läti juhatajana tööle 12. juunil. Koger ja Partnerid juhatuse liige Urmo Vallneri sõnul jätkab Läti tütarettevõte tegevust seatud kursil – kõik pooleliolevad projektid viiakse lõpuni ning alustatakse uutega.
Märtsis Riigi Kinnisvara ASi juhi kohalt lahkunud Tiit Ottises sõnul kaalus ta mitut tööpakkumist. 'Koger Partnerid on ehitus- ja arendusfirmana tugev ja arenev ettevõte, millel on suured arengud veel ees,” rääkis ta Kogeri firma valiku kasuks. „Koger ja Partnerite Läti tütarfirma on vaja üles ehitada ning see on väga huvitav väljakutse minu jaoks. Sarnast ehitusfirma ülesehitamist ja arendamist olen varem teinud ka Leedus.”

Ottise sõnul on uus töökoht mingis mõttes ka väljakutse, kuigi kogemused on osaliselt juba olemas. “Aastatel 2000-2003 ehitasin üles Lätis Merko tütarettevõtet, seal aga tegelesin vaid ehitusega, nüüd lisandub ka arendustegevus,” ütles Ottis.

'Tiit Ottis on väga hea tegija, ta suudab ikka küüntega kinni haarata kui vaja,' ütles Koger ja Partnerid juhatuse liige Urmo Vallner. Tema sõnul on hetkel Lätis ettevõte täiesti olemas, seal on üks-kaks-kolm-neli-viis töötajat, arvutas eile Lätti teel olnud Vallner kokku. Lähima viie aasta jooksul on Ottise projekteerimismahuks kolm miljardit krooni, tema rolliks on selekteerida endale ka vastav meeskond, lisas Vallner. Ottisega on kokku leppinud töötamine esialgu kolmeks aastaks.

„Lätis on meil pooleli mitmed suured projektid: äsja valmis Riias 107 korteriga elamu, kohe algab uue, rohkem kui 200 korteriga elamu ehitus. Lisaks on Lätis mitmed pikemaajaliste projektidega kinnistud, mida tuleb hakata arendama. SIA Koger ja Partnersi töömaht ulatub lähemal viiel aastal ca 3 miljardi kroonini,” rääkis Urmo Vallner.

AS Koger Partnerid (www.koger.ee) on asutatud aastal 1999. Koger Partnerid tegeleb ehituse peatöövõtu, projekteerimise, projektijuhtimise ning kinnisvaraarendusega. Ettevõttes töötab 46 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing