Warner Bros hakkab kasutama failijagamise programme

15. juuni 2006, 11:19

USA stuudio Warner Bros hakkab kasutama failijagamise programme, vahendab Postimees online.

Warner Bros hakkab oma filme ja televisioonisaateid müüma p2p programmi BitTorrent kaudu. Siiani on seda süsteemi seostatud vaid piraatlusega. Suve jooksul paneb Warner Bros näiteks müüki ja rendile seriaali Babylon 5 ja filmid Harry Potter ja Laibast Pruut.

Warner Bros ootab, et ka teised stuudiod järgivad nende eeskuju, sest filmide ja saadete selline edastamine hoiab kokku levitamise kulde pealt, märgib Buzzle.com.

Kuigi eksperdid on avaldanud kartust, et inimesed on nii harjunud filme ja seriaale tasuta saama ning ei hakka neid ostma, siis on tuua vastupidine näide populaarse muusikajagamisprogrammi Napster kogemustest

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing