Wow Nelly!

Lennart Beat 16. juuni 2006, 00:00

Populaarsuse ja kvaliteedikontrolliga pole NFil esimesest singlist saadik probleeme olnud. Kolmanda albumiga ütleb ta aga esimest korda välja: "Tahan olla ülimenukas ja seejuures cool staar!"

NF on teinud n-ö Gwen Stefanit. Töösuhe hip-hop'i ühe originaalsema produtsendi Timbalandiga on seejuures põhifaktor. Hüpnootilised biidid ja sound'id, mis kaunistasid Brandyt ja Missy Elliotti, domineerivad kahel kolmandikul plaadist ning heakskiitvat kaasanoogutamist on võimatu peatada. Rütmiosale lisaks on need ka suurepärased laulud ja "Maneaterile" järgneb edetabelitesse väärikat lisa. Kui ballaadid mängu tulevad, siis ei aita ka Chris Martin, kes korraks stuudios jämmimas käis. Need on tippmaterjali kõrval ultrakonservatiivsed. Näiteks duett planeedi latiino nr 1 Juanesega on seetõttu muidugi andestatav.

Kanadas resideeruva portugali tüdruku identiteediküsimuse lahendamine oli vajalik karjäärisamm, sest vanas nišis jätkamine poleks uudisekünnist ületanud. Nüüd on ta veel aastaid orbiidil ja saab nautida tähelepanu, mida ta artistina tegelikult väärt on.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing