Pärnu PM: Rannapromenaad valmis õigeks ajaks

16. juuni 2006, 08:20

Rannapromenaad – viimaste aastakümnete suurejoonelisem rajatis Pärnu rannas - on viimaks valmis: täna kell kaks annab YIT Ehitus promenaadi linnale üle.

Abilinnapea Raul Sarandi kinnitusel võiks rannapromenaadi tähtsust võrrelda möödunud sajandi esimesel poolel ehitatud rannahoone või Rannahotelliga, kirjutab Pärnu Postimees.

See ei ole Sarandi sõnade järgi pelgalt üks järjekordne Pärnusse rajatud tänav, vaid rajatis, mis hakkab muutma ümbruskonna elukorraldust ning inimeste suhtumist. 'Miljöömuutused toovad kaasa muutuse ka meie kodanikkonna ja külaliste tarbimisharjumustes,' on Sarandi veendunud.

Eile käisid promenaadil viimased kiired tööd. Nokitseti purskkaevude kallal, siin-seal riisuti jalutusraja kõrval olevat liiva siledaks, klopsiti viimaseid puitaluseid kokku ja kasteti roosipõõsaid. Alates täna lõunast on aga promenaad kogu oma ilus linnarahva ja külaliste päralt.

Täna korjatakse promenaadi ümbert viimased traataiad ning õhtul lülitatakse sisse valgustus, promenaadi juveele – purskkaeve näeb täies hiilguses aga alles kolmapäeval kell neliteist, kui promenaad pidulikult avatakse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing