E-Betoonelement investeerib uue tootmishoone ehitusse Harkus

19. juuni 2006, 13:14

AS E-Betoonelement alustab oma kolmanda tootmishalli ehitust Harkusse, et laiendada tootevalikut ning rahuldada kiiremini klientide kasvavaid vajadusi.

Ettevõtte teatel ehitatakse uus tsehh Harkusse juba olemasoleva tootmishoone laiendusena, halli ehituse ettevalmistus- ja projekteerimistööd on käivitunud. Ehitustöödega alustatakse 2006. aasta sügisel ning seina- ja õõnespaneelide tootmisega plaanitakse alustada 2007. aasta teises kvartalis. Kavandatud ligi 4500 m² suurusel tootmispinnal on võimalik valmistada seinaelemente, poste, treppe, samuti eelpingetooted – talad, vahelae- ja katusekattepaneelid.

Laiendusega tuuakse turule 150 000 ruutmeetrit lae- ja 60 000 ruutmeetrit seinapaneele, mis lisab ehitusmaterjaliturule tooteid 20% ulatuses.
„Sellega tahame täita turu kasvust tuleneva vajaduse, nii pole tellijatel vaja muretseda materjalide kättesaadavuse pärast. Käesolev 50 miljoni krooni suurune investeering on Vilniuse uue tehase kõrval Consolis SAS-i teine suurem arendusprojekt Balti riikides. Peale ühinemist Prantsuse firma Bonna Sablaga on Consolisest saanud Euroopa suurim monteeritavast betoonist ehituslahenduste pakkuja, mis oma 101 tehasega on esindatud 21-s riigis. Uue tootmishalli tehnoloogiline skeem valmib koostöös Consolis Technology spetsialistidega ja kogu uue tsehhi tarbeks vajaliku sissseade tarnib Elematic, kes samuti kuulub meie kontserni,“ ütles E-Betoonelemendi juhataja Jaan Valbet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing