SL Õhtuleht: Valitsus puhkab kodumaal

19. juuni 2006, 09:03

Valitsusliikmed eelistavad nagu üks mees veeta suvepuhkus kodumaal, kirjutas tänane SL Õhtuleht.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaar puhkab juuli esimeses pooles oma talus Hundisilmal. «Puhkame seal koos Viljaga ja selleks ajaks kogunevad sinna veel ka mu lapsed ning nende sõbrad ja sõbratarid. Nagu ikka, tuleb veel mõni mulle lähedane inimene selleks ajaks sinna,» ütles Savisaar.

Koos perega tehakse aiatööd ja korrastatakse poliitiku arhiivi. «Kavatsen valmis saada «Peaministri» raamatu venekeelse versiooni eessõna,» tunnistas mees.

Kaitseminister Jürgen Ligi pikemat puhkust aga ei võtagi.

«Praegu näib, et puhkus piirdub nädalalõppude ja mõne argipäevaga. Igatahes jään Eestisse ja loodan, et lapsed leiavad minu jaoks veel aega. Meil on ühisharrastus – triatlon. Kuigi ise olen tänavu rivist väljas, viib see meid Eesti erinevatesse paikadesse. Näiteks Muhu saarele,» rääkis Ligi.

Kultuuriminister Raivo Palmaru puhkab ametlikult 21. juunist 26. juulini. «Aga ma ei usu, et kogu selle aja puhata õnnestub. Mullu sain seda teha ainult kolm päeva. Juba praegu on selge, et ka sel aastal tuleb õige mitmel päeval tööl olla.» Vaba aja veedab ta Saaremaa maakodus koos abikaasa ja lastega.

Välisminister Urmas Paet puhkab juuli teises pooles ja osa augustist. «Teen seda koos perega ja kavas on peamiselt Eestis olla. Samas ei välista ka mõnd välisreisi, kuigi konkreetset plaani pole veel teinud.»

Sotsiaalminister Jaak Aabi hingetõmbeaeg algab kolmeks nädalaks 17. juulil. «Enamiku ajast olen kindlasti Eestis, sest siin on väga palju ilusaid kohti, kus saab toredasti ja aktiivselt puhata. Kindlasti olen koos perega. Nii mõnigi asi ootab tegemist ka koduaias ja maja juures.»

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo ei tea enda väitel veel, millal ta aja maha võtab. Vabad nädalavahetused lubab ta veeta Põlvamaa kodus.

Peaminister Andrus Ansip jätab tänavu samuti välismaale sõitmata. Valitsusjuht puhkab 17.–30. juulini Eestis.

«Kavatseme külastada huvitavaid paiku ning matkaradu,» lubas ta. «Vanemate kohus on pakkuda lastele võimalikult hea haridus. Lai silmaring on kindlasti osa heast haridusest, mistõttu on meie pere püüdnud vähemalt korra aastas puhkuse ajal lastega reisida või matkamas käia.»

Mullu puhkas Ansip abikaasa ning tütarde Liisa ja Tiinaga Hispaanias.

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps võtab enda sõnul juulis korraks aja maha ja puhkab siis maakodus.

Rahvastikuminister Paul-Eerik Rummogi puhkab juulis, sõites perega Hiiumaa suvekoju.

Siseminister Kalle Laanet puhkab 10.–30. juulini, kuid puhkuseplaan on alles pidamata.

Regionaalminister Jaan Õunapuu puhkab esmalt 3.–16. juulini ning siis 24. juulist 4. augustini perega Saaremaal.

Justiitsminister Rein Lang ja keskkonnaminister Villu Reiljan ei oska veel öelda, kas ja millal nad puhkavad.

Rahandusminister Aivar Sõerd puhkab aga taas tüüpiliselt juulis ning jällegi perega kodumaal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing