Säästukaart pakub Alexela tanklates hinnasoodust

19. juuni 2006, 15:31

Säästukaardi partneriks on saanud nüüd Alexela Oil koos oma tanklaketiga, teatas ETK.

Säästukaardi omanikel oli alates 2003. aasta sügisest võimalus saada UnoX tanklates autokütust ostes Säästukaardiga hinnasoodustust. Selle aasta märtsikuu keskel sõlmis kodumaine autokütuste müüja AS Alexela Oil Chevron Inc.-ile ja Norsk Hydro AS-ile kuuluva Hydro Texacoga lepingu kolme Balti riigis tegutseva tütarfirma täisosaluse ostmiseks.
Säästukaardi senise partneri Hydro Texaco Eesti tegevus, samuti kõik lepingud, sh koostööleping Säästukaardiga läksid sellega üle Alexela Oilile. Alexela tegevjuht Ain Kuusik kinnitas möödunud nädalal kohtumisel ETK-s, et firma on uuenduste järgselt valmis üle võtma ja jätkama Säästukaardi-koostööd ning et Säästukaardi omanike jaoks tingimused senistega võrreldes koguni paranevad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing