Valgas avati ühistranspordi riigihanke pakkumised

19. juuni 2006, 16:39

Valga Maavalitsus avati täna pakkumised, mis laekusid aprillis väljakuulutatud riigihankele 'Avalik liinivedu Valga maakonna I liinigrupi bussiliinidel'.

Laekus neli pakkumist – AS Pärnu ATP, AS Mulgi Reisid, AS GoBus, AS ATKO Liinid. Pakkumiste avamisel tehti teatavaks pakkujate nimed, registrikoodid ja pakkujate poolt tehtud pakkumiste maksumused. Maakondlik riigihankekomisjon kontrollib esitatud dokumentide vastavust pakkumisnõudes kehtestatud dokumentide loetelule.

Riigihange hõlmab reisijate vedu Valga maakonnasisestel bussiliinidel, välja arvatud Otepää ja Hargla piirkonnas, avaliku teenindamise lepingu alusel perioodil 01.01.2007 kuni 31.12.2014.

Tulenevalt riigihangete seadusest koguneb komisjon järgmise nädala jooksul kvalifitseerimisnõuete hindamiseks, seejärel hinnatakse pakkumiste vastavust pakkumiskutse dokumentidele ja alles seejärel selgitatakse välja edukas pakkuja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing