Peaministri majandusnõunikuna asus tööle Aare Järvan

Gert D. Hankewitz 20. juuni 2006, 13:37

Alates sellest nädalast töötab peaministri majandusnõunikuna Aare Järvan, kes nõustab ministrit üldmajanduspoliitika, euro kasutuselevõtuga seotud küsimustes.

Aare Järvan jätkab tööd ka rahandusministeeriumi nõuniku kohal, eksperdina eurole ülemineku ning Euroopa Majandus- ja Rahaliiduga seonduvate teemade juures. Ka esindab Aare Järvan Eestit Euroopa Liidu Nõukogu juures tegutsevas majandus- ja rahanduskomitees (EFC).

Järvan oli rahandusministeeriumi kantsler aastatel 1999-2006, enne seda töötas ta Eesti Pangas ja oli aastatel 1998-1999 Riigikantseleis peaminister Mart Siimanni majandusnõunik. Alates aastast 2004 on Järvan Euroopa Investeerimispanga direktorite nõukogu liige.

Aare Järvan on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna rahanduse ja krediidi eriala cum laude 1992. ja Cambridge’i ülikooli 1993. aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing