SLK tihendab jaanipäevaperioodil parvlaevade liiklust

Gert D. Hankewitz 20. juuni 2006, 13:11

Saaremaa Laevakompanii teatel teenindavad jaanipäevaperioodil reisijaid Kuivastu-Virtsu liinil kokku neli parvlaeva ning rakendub tihendatud sõidugraafik.

Saaremaa Laevakompanii teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on Kuivastu-Virtsu parvlaevaliinil jaanipäeva nädalavahetusel oodata võrreldes eelmiste aastatega oluliselt suuremat nõudlust. “Selle põhjusteks on tavapärasest lühem pühade nädalavahetus, mis nõudlusel hajuda ei võimalda ning 23. juunil Saaremaa lähistel toimuv suur sõjalaevastiku mereparaad. Paraad toob saarele veel täiendavalt külalisi.

Saaremaa Laevakompanii paneb Saaremaa ja mandri vahelisele liinile reisijaid teenindama kokku neli parvlaeva, parvlaevadele Viire ja Regula lisanduvad ka Koguva ja Harilaid. Hiiumaa ja mandri vahelisel liinil sõidab pühade ajal tavapärase kahe laeva asemel kokku kolm, parvlaevadele Ofelia ja St. Ola lisandub ka Hiiumaa. Samuti töötab sadamate territooriumitel piletite käsimüük.

„Soovitame reisijatel varuda ülesõiduks sularaha, et oleks võimalik pilet osta käsimüügist. Samuti palume sadamates tähele panna kõiki suunaviitu ning turvameeskonna märguandeid, see hõlbustab laevade laadimist ning aitab vältida segadust,” rääkis Hiiuväin.

Kuivastu-Virtsu liinil väljuvad reisid suvise sõidugraafiku alusel praktiliselt iga tunni järel, kahe laeva lisandudes täieneb sõiduplaan veelgi.

Rohuküla-Heltermaa liinil toimuvad vastavalt jaanipäeva erigraafikule 22. juunil 18, 23. juunil ja 25. juunil 16 ning 24. juunil 12 reisi. Vajadusel lisatakse graafikusse täiendavaid väljumisi. Hiiumaa ja mandri vahelisel laevaliinil teenindavad reisijaid Saaremaa Laevakompanii parvlaevad Ofelia, St. Ola ja Hiiumaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing