Aivar Leping viib Panoraami mujale

Gert D. Hankewitz 21. juuni 2006, 00:00

Klubiomanik Leping teatas eile, et toob Panoraami Tallinna hotellist Metropol Ahtri tänavale, kus seni on asunud Decolte. Vanas kohas jäi külaliste jaoks ruumi väheks ning ka helitingimused polnud kõige paremad, põhjendas Leping.

Klubi ületoomine läheb Lepingu sõnul koos uute ruumide ümberehitusega maksma üle kümne miljoni krooni. Kui palju läheb raha aga uue Papilloni (prantsuse keeles liblikas) nime kandva öise meelelahutuskoha ehituse alla, Leping öelda ei osanud. "Sinnamaani pole veel jõudnud. Sisekujundus on paika panemata," ütles mees ning lisas, et uuest klubist peaks 1300 ruutmeetriga saama kliendipinna poolest kogu Eesti suurim ööklubi. "Papillon tuleb pisut eksklusiivsem kui Panoraam, seda nii sisustuse kui ka programmi poolest," lubas Leping.

Ta nõustus väitega, et kaks suurimat Eesti klubi on tema omad.

Aivar Leping on seni hallanud kahte klubi - Panoraam ning Parlament. Viimane on pinnalt Tallinna suurim klubi. Decolte ruumid võttis Leping kümneks aastaks rendile ärimeestele Juhan Kolgile ja Urmas Pastile kuuluvalt firmalt Mobix Invest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing