Raha meil õnneks jätkub

Martin Hanson 21. juuni 2006, 00:00

Lõin kõik suvised üritused kuupäeva järgi ritta ning avastasin, et mind oleks tarvis kirurgilise kolmiklõikega paljundada, et saaksin osa võtta kõigest, mis suvises Eestis toimub. Kõrvale jättes välisfestivalid, kogunemised või konverentsid.

Eelarvet koostades jõudsin endale huvipakkuvate üritustega summani 10 000. Lisaks veel transport, elamine ja jämm. Ja kui see number siis koos, võttis kohe asi kahekordseks, sest üksi ju ei lähe. Summa tuli selline, mida oleks pidanud kaks aastat tagasi teenima hakkama.

Kuid ürituste lõppraporteid lugedes on need kõik ikka plussis, rahvast pungil ning enamasti sariüritused. Eestlastele meeldib pidutseda ja klotsi on meil ka samapalju, kui tsaar Peeter I ratsahobusel sõnnikut.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing