Domina avab Roomas uue hotelli ning laieneb Jordaaniasse

21. juuni 2006, 12:32

Domina Tallinna hotellide Ilmarine ja City operaator Domina hotelligrupp avab 1. detsembril Roomas uue hotelli ning siseneb Jordaania turule, teatas ettevõte.

Roomas asuva hotelli rendilepingu allkirjastas Domina hotelligrupp 15. juunil. Domina Rome Hotel Conferences nime kandvasse hotelli on kavandatud 252 numbrituba, sh sviidid, neli konverentsiruumi, parkimisalad sees ning väljas, katuseterrass, välibassein, baar ning restoran.

Jordaanias on plaanis avada hotell 2007. aasta lõpus. Tegemist on Domina hotelligrupi viienda valdusega Kesk-Ida ja Põhja-Aafrika piirkonnas.

Jordaania lõunatipus asuvasse Domina Inn Aqaba hotelli tuleb 175 ruumikat tuba, neist 24 sviiti. Toad on varustatud kliimaseadme, minibaari, terrassi, sat-TV ja internetiühendusega. Lisaks on tulevastele külastajatele bassein, saun, auruvann, massaaživõimalus, spordisaal ning ligipääs sukeldumiskeskusele, restoran, kaks baari, katusekohvik, ööklubi, konverentsihall, viis ärikontorit ja parkla.

2000. aastal asutatud Domina hotelligruppi kuulub maailma 13 paigas 36 hotelli kokku 5784 toaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing