Miami soojus teeb Tallinna tänavad korda

21. juuni 2006, 12:29

Tallinna Teede AS teehoiu direktori Sergei Kulakovi sõnul tugevdab Miami soojus Tallinna augulisi tänavaid, sest pehme bituumen neelab aplalt peent killustikku.

'Kui niisugust sooja oleks aastaringselt, oleksid ka meie teed sama head kui Miamis,' vahendas linna pressiteenistus Kulakovi. Teeparandajad puistavad kuumast pehmeks muutunud bituumenilaikudele peent killustikku, mis muudab teekatte siledamaks ja tugevamaks.

Kuna varakevadel olid ilmad suhteliselt jahedad, hangus bituumen kiiresti ja tänavapuhastusmasinad koristasid teelappimisel kasutatud killustikupuru tänavatelt. Nüüd käiakse varem lapitud kohad uuesti üle ja puistatakse vajadusel uus killustikukiht.

Täielikult kaeti pindmise killustikuga Kunderi tänav, kus seoses Tartu maantee rekonstrueerimisega on väga suur liikluskoormus.

Värskelt valminud tänavatele nagu näiteks Odra–Juhkentali ristmikule bussijaama juures teeparandajaid veel kohale pole kutsutud, kuna seal asfalt ei sula. Ka Tallinna suurema liiklusega magistraalid pole vaatamata kuumadele ilmadele veel pigijõgedeks muutunud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing