Ühispank tõstab tähtajaliste hoiuste intresse

21. juuni 2006, 11:17

SEB Eesti Ühispank teatas, et alates tänasest on aastase Eesti krooni tähtajalise hoiuse ning tähtajalise eurohoiuse intressimäär 3,0%.

'Tähtajaline hoius on täna kõige populaarsem pangatoode raha paigutamiseks,' kommenteeris jaepanganduse divisjoni asedirektor Riho Unt. 'Meie panga jaoks on oluline pakkuda klientidele konkurentsivõimelist intressi. Samas soovivad inimesed oma raha koguda ja kasvatada uudsetel viisidel, kasutades järjest enam sellised võimalusi nagu investeerimishoius, investeerimisfondid või elukindlustuse poolt pakutavad lahendused,' lisas Unt.

Viimati tõstis SEB Eesti Ühispank Eesti krooni ja eurohoiuste intressimäärasid märtsis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing