Äripäeva hinnang - www.kodukauniks.ee

Teet Reier 22. juuni 2006, 00:00

Kodubörs, kasulikud nipid, retseptid, lingid, vestlusringid, kujundus-, ehitus- ja aiandusalased nõuanded.

Kuigi veebikülje avaleht tundub olevat täpselt sama kujunduse ja lugudega, mis aastapäevad tagasigi, leiab sisu uurides päris huvitavaid nõuandeid. Eriti põnevad on nipid, mida toas või aias tegutsedes kõrva taha panna. Raske öelda, kas kõik on oma kogemuse põhjal kirjutatud või on osa ka rahvafolkloorist pärit - põnevad on need ikkagi.

Praegusel palaval ajal kulub kindlasti ära järgmine soovitus: palavatel suvepäevadel tuleb jälgida, et te ei unustaks lõunapoolsetel akendel kardinaid eest tõmbamata, kardina ja klaasi vahele jäänud potililled võivad kõrvetavas kuumuses hukkuda.

Oma tarkusi on võimalik lisada ka veebikülje lugejatel, neid saab siis näha "lugeja nippide" alt. Lugeja Rita näiteks soovitab, et tüütu koristamine on mõnusam, kui kuulad lemmikmuusikat - ja nimelt pleieriga, siis ei häiri ka tolmuimeja urin ega veesolin.

Vestlusringides saab oma tarkust ka teistele jagada või ise nõu küsida. Linkide alt leiab aga viiteid koduteemalistele portaalidele ja ajakirjadele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing