Ülevaade tänastest ajalehtedest

22. juuni 2006, 08:20

Eesti Päevaleht:

Kuigi Pere Leib Tootmise omanik Rein Kilk kinnitas veel teisipäeval, et ei kavatse jätkata Weroli müügi vaidlustamist, kaebas rapsiõlitootja suurim võlausaldaja ringkonnkohtu aktsiamüüki lubanud otsuse kolmapäeval riigikohtusse.

Washingtonis arutatava seaduseelnõu järgi ei saa Eesti USA-ga viisavabadust, kuna pole saatnud sõjakolletesse vähemalt 300 võitlejat.

Viimsi veefirma Viimsi Vesi ja kinnisvaraarendajate vägikaikaveo tulemusena võidakse kodu soetanud uusasukatelt parimal juhul ajutiselt vesi ära võtta, halvimal juhul nõuab Viimsi Vesi neilt aga kümneid tuhandeid kroone vee- ja kanalisatsiooniga liitumise eest – summa, mis tegelikult pidi olema kodu ostuhinna sees.

Postimees:

Suvekuumus ja pikaks veninud kuivaperiood sunnivad põllumehi tegema lisapingutusi põldude niisutamisel, et jaheda kevade tõttu niigi hilinenud kodumaine varane köögivili ja kartul ikka poelettidele jõuaks.

Lisaks ehitajatele ja bussijuhtidele ohustab Eestit lähiajal ka riigipalgaliste lahkumise laine, sest Eesti ja Soome ametiühingutegelaste koostöölepe toetab eestlaste minekut üle lahe maksumaksja palgale.

SL Õhtuleht:

Kaitseministeeriumi büroojuhataja Aart Nõmme kodust varastati ministeeriumi sülearvuti. Kas töölt koju kaasavõetud arvuti sisaldas ka riigisaladust, peab selgitama uurimine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing