Jalgpall on parem kui ...

Christel Karits 30. juuni 2006, 00:00

Pean tunnistama, et tegelikult ei jaga ma jalgpallist midagi ja kui veel ausam olla, siis on see mind pikka aega täiesti külmaks jätnud. Olen küll salamisi imetlenud kolleegi, kelle poeg käib jalgpallitrennis ja kes näib kõiki meeskondi ja tabeliseise peast teadvat, kuid pigem on see ehk arusaam, et wow, milline ema.

Kaks viimast päeva on olnud aga täielik piin. Jalgpalli MMil peeti pausi ja teleülekandeid polnud. Elurütm oli täielikult segi paisatud, sest tasapisi oli toimima hakanud Pavlovi refleks - harjumus, et iga päev kell kolmveerand kuus istuvad su kallid inimesed teleri ette ja kõik on paigas. Ei mingit ülearust mõtlemist, mida oma õhtuga peale hakata. Ometi on olemas ka kindel vestlusteema ja kui mängu seis on hea, siis ei ärrita teisi isegi rumalad küsimused.

Täna läheb siis uuesti lahti ja isegi jalgpallivõhiku hinge poeb magus ärevus. Ning mis seal salata, teadjamate eeskujul olen isegi homse õhtu alates kella kümnest, kui vastamisi on Brasiilia ja Prantsusmaa, jalgpallile reserveerinud. Paljude arvates toimub suur finaal just siis.

Kuidas läheb aga neil kümnetel ja kümnetel vabaõhuetenduste ja -kontsertide korraldajatel, kelle tipphooaeg langes kokku jalgpalli MMiga? Loodetavasti tulevad nad ikka omadega plussi ja tegelikult saavad nad juba kümne päeva pärast rahulikumalt hingata. Mõned tegijad on leidnud aga kompromissi. Näiteks Õllesummeri aeg langeb ühte jalgpalli MMi lõppmängudega ja nii on paljud Summeril osalejad leidnud võimaluse olulisi mänge suurtelt ekraanidelt näidata.

Kolmapäeva õhtul näeb mitmel pool platsil paiknevatelt ekraanidelt jalgpalli II poolfinaali ülekannet, laupäeval MMi kolmanda koha mängu. Jalgpalli MMi finaalmäng toimub Õllesummeri viimasel päeval ehk pühapäeval. Korraldajad lubavad, et juhul, kui finaalmängus läheb lisaaja või isegi penaltite löömiseks, näidatakse mäng igal juhul lõpuni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing