Sakala: Leedukate kauplusekett teeb Viljandisse kaks poodi

03. juuli 2006, 08:37

Selle aasta lõpul või järgmise algul peaks Viljandis olema kaks uut kauplust, mis kuuluvad Leedu jaemüügiketile VP Market, kirjutab Sakala.

VP Marketi suhtekorraldaja Erkki Erilaid rääkis, et Viljandisse rajatavad poed hakkavad kandma kaubamärki Maxima X, mille alla koonduvad ka mujal Eestis tegutsevad T-Marketid.

«Tegemist on kuni 1000 ruutmeetri suuruste discounter’ite ehk odavpoodidega, kus kaubavalik jääb 4500—5000 toote vahele,» selgitas ta.

Esimene selline kauplus peaks kerkima Tallinna tänav 60 krundile, kus vanasti asus küttejaoskond. Novembrikuus avab seal uksed 700 ruutmeetri suurune pood, kus saab tööd umbes 35 inimest. Sama palju töökohti lisandub teise poe valmimise järel.

Viljandi teine Maxima, mille ehitus peaks algama sel kuul, kerkib Vaksali tänav 11 krundile peaaegu Korneri poe kõrvale. Tallinna tänava omaga võrreldes on see 70 ruutmeetrit suurem ning hakkab ostjaid teenindama kas selle aasta lõpul või järgmise algul.

VP Marketile kuulub Leedus, Lätis, Eestis, Rumeenias ja Bulgaarias kokku 344 eri suurusega kauplust ja kaubanduskeskust. Eestis asub neist 27, millega firma on hõivanud ligi kuus protsenti turust. Tänavu kavandab VP Market avada Eestis veel 13-14 kauplust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing