Taara teeb tuska

04. juuli 2006, 12:55

Pärnu rannas korda tagavatele Falcki rannavalvuritele teeb muret klaastaara, mille purunemisel tekkivad killud ohustavad rannakülastajate tervist.

ASi Falck Lääne Eesti rannavalvurid registreerisid Pärnu rannas juunikuus 180 avaliku korra rikkumist, millest 150 juhul oli tegemist klaastaara kasutamisega rannas, teatas Falck Eesti. Pärnu linnavolikogu kehtestatud avaliku korra eeskirja kohaselt ei tohi supelrannas klaastaaras jooke müüa ja tarbida.

Rannas kasutatava klaastaara ohtlikkust näitab see, et igal neljandal esmaabi vajanul pidid rannavalvurid siduma või plaasterdama lõike- ja torkehaavu. Kokku osutasid Falcki rannavalvurid Pärnu rannas juunis esmaabi 111 inimesele.

Falcki rannavalve palub külastajatel rohkem hoolida iseenda ja oma kaaslaste tervisest ning mitte tarbida rannas klaastaaras jooke.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing