Viimsi lapsi hakkab toitlustama Eesti Eine

04. juuli 2006, 12:24

AS Eesti Eine teatas, et võitis Viimsi valla hanke ca 1500 lapse toitlustamiseks.

Sel nädalal allakirjutamisele mineva lepingu kohaselt hakkab Eesti Eine teenindama sügisest Viimsi Keskkooli, Püünsi Põhikooli ja lasteaeda ning Prangli Põhikooli. 2007. aasta algusest lisandub Randvere lasteaed. Lepinguga tõuseb Eesti Eine poolt igapäevaselt toitlustatavate laste arv Tallinnas 4500-le.

'Hanke võit on meile suureks tunnustuseks, loodame, et koostöö kujuneb vastastikku meeldivaks,' märkis AS Eesti Eine juhataja Merike Tootsi. Tema sõnul suudab Eesti Eine pakkuda tänu väljaarendatud suurköökide võrgule ja heale logistikale ka konkurentsivõimelist hinda. 'Meie igapäevased toidukogused on suured, juba praegu varume, töötleme ja kanname toidulauale igas kuus ca 15000 liitrit piima ja 22 tonni juurvilja, nüüd kasvavad need kogused veelgi. Samas suudame suurte mahtude tõttu hoida laste toidu mitmekesise ja tervisliku ning mahutada selle maksumuse mõistlikkuse piiridesse.'

Vastavalt avaliku hanke tingimistele sõlmib Viimsi vald hanke võitjaga koostöölepingu 5 aastaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing