Tallink sai loa Silja ostuks

05. juuli 2006, 12:50

Konkurentsiameti koondumiste osakonna juhataja Svetlana Ljutova sõnul anti Tallinkile luba Silja ostuks 30. juunil.

„Neil ei tekkinud probleeme Eesti turuga seoses, sest nende tegevused ei kattunud,” ütles Ljutova ja selgitas, et Silja ei müünud Tallinkile kiirlaevandust. Ljutova sõnul ei kattunud ka teiste laevade tegevus, kuna Silja opereerib Helsingi ja Rootsi vahel, Tallink aha Tallinna ja Helsingi ning Tallinna ja Rootsi vahel.

Eilses ametlikus teadaandes on kirjas, et konkurentsiameti peadirektori asetäitja 30.06.2006. a otsusega nr 31-KO anti luba Aktsiaselts Tallink Grupp ja Silja Oy Ab koondumisele, mille tulemusel Aktsiaselts Tallink Grupp omandab valitseva mõju Soome äriühingu Silja Oy Ab.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing