Viru Vangla direktoriks saab Edvard Remsel

05. juuli 2006, 11:17

2008. aastaks valmiva Viru Vangla direktoriks valiti Edvard Remsel, kes asub ametisse selle aasta esimesest augustist

Edvard Remsel on 34-aastane, ta on õppinud Sisekaitseakadeemias politsei erialal ning töötanud erinevates politseiüksustes. Praegu töötab Remsel Ida Politseiprefektuuri Jõhvi politseiosakonna kriminaaltalituse ülemkomissarina ning õpib Tallinna Ülikoolis riigiteaduste magistriõppes, teatas justiitsministeerium.

Viru Vangla direktori konkursi raames laekus Justiitsministeeriumisse kokku 33 avaldust.

Remseli valiku puhul sai otsustavaks tema töökogemus tulevase regionaalvangla keerukas tööpiirkonnas. Tema esmasteks tööülesanneteks Viru Vangla direktorina on julgeolekunõuete jälgimine ehitusprotsessi käigus, vangla personali komplekteerimine ning vangla tööks vajaliku dokumentatsiooni väljatöötamine.

Viru Vangla on kavandatud 1000-kohalise kinnise vanglana, mille juurde kuulub ka 75-kohaline avavangla ja 150-kohaline arestimaja. Vangla territooriumile tuleb 14 hoonet ja hooneid ühendav galerii. Viru vangla hakkab asuma 160 459 ruutmeetri suurusel maa-alal, vanglahoonete alune pind on 18 781 ruutmeetrit.
Eile kirjutas RKAS alla lepingule ehituse peatöövõtja Merkoga. Vanglale kasutusloa saamine on planeeritud 1. detsembriks 2007

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing