Domina avab Egiptuses kolm uut hotelli

06. juuli 2006, 13:48

Tallinna hotellide Domina Inn Ilmarine ja Domina Inn City operaator Domina hotelligrupp avab eestlaste meelispuhkepaigas Egiptuses kolm uut hotelli.

Need on Domina Inn Pyramids, Domina Inn Nile ja Domina Inn Luxor, teatas hotelligrupp.

Domina Inn Pyramids ja Domina Inn Nile asuvad Kairos ning Domina Inn Luxor Luksoris. Seni haldas Domina hotelligrupp Egiptuses eestlaste seas juba tuntud hotelle Hurghadas, Nuweibas ja Sharm El Sheikhis. Koos uute lisanduvate Domina hotellidega hakkab Domina hotellikett haldama Egiptuses 2730 hotellituba.

2006. aasta lõpus avatavad Domina Inn Pyramids ja Domina Inn Nile asetsevad Kairo lääneosas. Domina Inn Pyramidsi eriline võlu peitub tema asukohas vaatega maailmakuulsatele Giza püramiididele. Valmides sisaldab hotell 305 ruumikat tuba, ujumisbasseini, restorani, kahte kohvipoodi, 11 poekest, tervisekeskust ja katuseterrassi, kust avaneb hingemattev vaade ajaloolistele püramiididele.

Samuti Giza lähedal asuva Domina Inn Nile’i fassaad avaneb otse vaatega Niiluse jõele. Hotelli on planeeritud 90 tuba, neist 9 sviiti. Pea kõigist tubadest avaneb vaade Niilusele. Hotell hakkab sisaldama restorani, kohvikut, tervisekeskust ning katusel asetsevat ujumisbasseini. Samuti on külaliste käsutuses konverentsikeskus 250 inimesele ja nõupidamisteruum.

Domina Inn Luxor asetseb iidse Luksori linna keskmes, Niilusest mõneminutilise jalgsiteekonna kaugusel. Hotelli tuleb 101 kõigi mugavustega tuba, millest enamusel on ka rõdu suurepärase vaatega Luksorile ja Niilusele. Tulevasi külastajaid ootab kaks restorani, kohvipood, baar ja ööklubi. Samuti on võimalik kasutada konverentsikeskuse võimalusi. Hotelli katusel ootab külastajaid restoran, baar ja ujumisbassein romantilise vaatega Luxori templile ja Niilusele.

Domina hotelligrupp haldab 13 riigis 36 hotelli kokku 5784 toaga. Eestis opereerib Domina hotelligrupp Domina Inn Ilmarine ja Domina Inn City hotelle.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing